Werkpauze
Bezoek hier de demo kantine!

– Neem contact met ons op –

Wilt u uw werknemers dit mooie cadeau geven?
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse in het volgende:

Er zijn verschillende opties mogelijk:

A
In de online bedrijfskantine kunt u diverse lespakketten laten plaatsen uit het bestaande lesaanbod van vrijheidinzicht.nl.  Kies uit speciale ‘kantooryoga’ lessen, quick fixes of volledige yoga- of pilates lessenden.
A
Live(stream) lessen: ik kan langskomen op locatie om live lessen op maat te geven (ik heb zelf materialen voor 14 personen beschikbaar), en/ of via livestream aan uw werknemers lesgeven. Op deze manier is er meer interactie. Het voordeel van live lessen is o.a. dat mensen op een vast tijdstip echt even uit het werk zijn en hun matje uitrollen, of bewegen op de stoel. Dit geldt ook voor livestream, aangezien ik de deelnemers zie, en zij elkaar ook kunnen zien als zij dat willen. Van livestream lessen kan ik ook de opname uploaden naar de online kantine om later nog eens te herhalen.
A
U kunt zelf ook informatie of video’s aanleveren om in de kantine ‘op te hangen’, als op een prikbord. Wat wilt u graag dat uw personeel ziet/ hoort tijdens een pauze?
Voorkom dat werknemers in de pauze onbewust door werken, of juist te ver weg surfen op internet. Laat mensen bewegen, ontspannen, dieper ademen en zich opladen in de kantine die u inricht.
Is er behoefte aan andere/ meer lessen? Geef dat aan, en ik maak video’s op maat en plaats ze in de online kantine
Werkpauze is een platform van VrijheidInZicht | Copyright © 2022 YogAletta | Webdesign ~ doormarloes.nl
Skip to content