Selecteer een pagina

Privacy Verklaring

Voor de leesbaarheid van dit document heb ik gekozen voor de ‘ik’ vorm. Waar “ik” of “mijn” staat wordt het bedrijf VrijheidInZicht bedoeld, en alle andere handelsnamen onder KvK 34334105 geregistreerd (zoals Heartcentre, voorheen YogAletta en OnbeperktBeperkt).

VrijheidInZicht is een platform opgezet door
Heartcentre (voorheen YogAletta) / Aletta van Oostveen
Aalsmeerderweg 230, appt 42
Aalsmeer, NH 14332CW
Nederland
KvK 34334105
Contact via: info@vrijheidinzicht.nl

OnbeperktBeperkt/Vrijheidinzicht respecteert de privacy van haar leden en de gebruikers van de website. Ik vind het belangrijk om persoonlijke informatie te beschermen en ga zeer zorgvuldig om met deze persoonlijke gegevens. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is daarbij het uitgangspunt. De AVG volgt de oudere Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) op, en vanaf dan (25 mei 2018) geldt in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving. De Engelse naam van de wet is: General Data Protection Regulation (GDPR).

Met het gebruik van mijn websites en/of het abonnement op de nieuwsbrief verklaar je je akkoord met dit privacybeleid.

Contactgegevens

Onbeperktbeperkt.nl is een platform van Vrijheidinzicht (zie hierboven). Je kunt ons altijd bereiken via info@onbeperktbeperkt.nl of info@vrijheidinzicht.nl

Welke gegevens verzamelen wij?

Wanneer je je online aanmeldt voor de nieuwsbrief, het contactformulier invult, of andere aanvragen doet voor een van onze diensten, zal gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je zelf verstrekt door bijvoorbeeld een profiel op deze website aan te maken, een bestelling te plaatsen, correspondentie per mail of telefonisch
  • Gegevens over je activiteit op deze website en welke browser je daarbij gebruikt

Met welke doeleinden worden deze gegevens verzameld

  • Het verzenden van nieuwsbrieven
  • Je van een reactie te kunnen voorzien
  • Het maken van facturen als je een dienst aankoopt.

Door de gegevens te verstrekken geef je toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien is een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je uitgevoerd moeten worden.

 

Met wie delen wij je persoonsgegevens?

Vrijheidinzicht maakt gebruik van de volgende systemen:

  • Mailingprovider Mailpoet voor het versturen van mailings
  • Wishlistmember en Woocommerce voor het afhandelen van bestellingen en facturen, en voor het versturen van automatisch ingestelde follow-up mails aan deelnemers van programma’s
  • Google Analytics en Google Adwords voor analyse van dataverkeer
  • Vimexx en WordPress voor hosting van de website, blogs, reacties van bezoekers
  • FreshLMS: een online educatie platform waar nu het pakket ‘studio database YogAletta’ op is geplaatst.

Maximaal 4x per maand versturen wij een uitgebreidere commerciële en informatieve nieuwsbrief naar alle geïnteresseerden die hier toestemming voor hebben gegeven. Hiervoor gebruiken wij het programma Mailpoet. Het is altijd mogelijk je af te melden voor een nieuwsbrief waarvoor je je hebt opgegeven middels de link die onderaan iedere nieuwsbrief staat.

 

Website links

Op de websites onbeperktbeperkt.nl, vrijheidinzicht.nl en heartcentre.nl en in de online academie staan links naar websites van andere organisaties. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina’s, noch de manier waarop deze organisaties met persoonlijke gegevens omgaan. Lees hiervoor de privacyverklaring van de desbetreffende websites.

OnbeperktBeperkt behoudt het recht om verandering aan te brengen in dit privacybeleid. Zijn er vragen of opmerkingen na het lezen van het privacybeleid? Laat het ons weten.

Uitschrijven

Wij zullen nooit de persoonlijke gegevens van leden ter beschikking stellen of verkopen aan derden. Wanneer je de programma’s niet langer wilt volgen, kun je een verzoek doen om je gegevens te laten verwijderen uit het ledenbestand.

Beveiliging persoonsgegevens

Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

In ‘t kort: zowel Vrijheidinzicht.nl, OnbeperktBeperkt.nl en Heartcentre.nl als haar providers stellen alles in het werk om jouw persoonsgegevens veilig te houden.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer je je uitschrijft voor mails, wordt je direct of in de nacht die volgt automatisch verwijderd uit het systeem.
Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.
De bovenstaande termijn geldt, tenzij er verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, Ik zal je gegevens dan niet meer verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van je toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in je persoonsgegevens en het recht om je persoonsgegevens te rectificeren. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens.

Klachtenregeling

Je mag ervan uitgaan dat Vrijheidinzicht nuttige en interessante nieuws updates geeft. Heb je toch klachten over de nieuwsbrieven die wij versturen of de manier waarop wij met je omgaan, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Je kunt jezelf altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief. Onder elke nieuwsbrief staat een knop waarbij je je kunt afmelden. Heb je behoefte om met ons in gesprek te gaan dan kan dat ook altijd. Neem dan contact met ons op. We streven ernaar dit gesprek zo spoedig mogelijk, liefst meteen bij melding van de klacht, te laten plaatsvinden. Check de algemene voorwaarden voor meer informatie over klachten of geschillen.

Wijzigingen

Vrijheidinzicht behoudt zich het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Skip to content